2021-01-18 14:33:29• hírek • Bede Emőke

62 éves férfi házát fosztották ki a fiatalok

Képünk illusztráció. Forrás: freepik.com
Képünk illusztráció. Forrás: freepik.com

Január 15-én a tasnádi rendőröknek sikerült azonosítaniuk két fiatalt, akiket azzal gyanúsítanak, hogy kifosztottak egy sződemeteri idős férfit.

A gyanú szerint a 16 és a 19 éves fiú egy nappal korábban, január 14-én, délután 15 óra körül tört be egy 62 éves férfi házába, ahonnan körülbelül 700 lejt érő zsákmánnyal távoztak. Az elfogást követően a rendőrségnek sikerült mindent hiánytalanul visszaszerezni. Az ügyben indított nyomozás minősített lopás címszóval folytatódik.


A közlekedési rendőrök sem tétlenkedtek

A január 15-17. közötti időszakban a Szatmár Megyei Rendőr-felügyelőség közlekedési osztályának munkatársai 57.900 lej összértékben több mint 220 bírságot róttak ki a szabálytalankodó autósokra, a felfüggesztett jogosítványok száma pedig elérte a 14-et. Hét, 20 és 42 év közötti sofőr azért vált ideiglenesen gyalogossá, mert a megengedett sebességet legalább 50 km/h-val túllépte, egy autóvezető szabálytalanul előzött, ketten ittasan vezettek, további négy pedig egyéb jellegű kihágásokat követett el. Egy 39 éves, szatmári férfi és 35 éves, érendrédi sorstársa azonban nem úszták meg ennyivel, ellenük ugyanis ittas vezetés miatt büntetőeljárást is kezdeményeztek. Előbbi leheletében 0,53 mg/l, utóbbi esetében pedig 1,05 mg/l értéket mutatott ki a szonda, így mindkettőjüket a kórházba is bekísérték egy véralkoholszint-mérés céljából.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: